Bemutatkozás

Professzionális szolgáltatások beruházók és fővállalkozók részére

A Proton Construct Kft-t azzal a céllal indítottuk, hogy professzionális szolgáltatásokat nyújtsunk elsősorban beruházók és fővállalkozók részére.

Elkötelezettek vagyunk a minőségi és költséghatékony megoldások iránt, melynek garanciája a több mint 20 éves ingatlan fejlesztési tapasztalatunk és a személyes közreműködésünk. Hiszünk abban, hogy hírnevünk vállalatunk legértékesebb vagyona. Kapcsolatrendszereinkben ezért kiemelt figyelmet fordítunk a sikeres és elégedett együttműködésre minden partnerünkkel és igyekszünk minden résztvevő igényeit, valamint szükségleteit maximálisan figyelembe venni. Ezeket az elveket érvényesítjük mind a projektelőkészítési, mind pedig a kivitelezési tevékenységünk során.

Kivitelezésnél a legjobb ár/érték arány elérése érdekében törekszünk arra, hogy -az előirányzott költségkereten belül maradva- időtálló minőség szolgáljon a megrendelő hosszútávú megelégedésre. Működő irodaházakban az irodák, bérlemények teljeskörű generál kialakítását, illetve átépítését, felújítását gyorsan, szakszerűen valósítjuk meg, biztosítva ezzel az épületben a zavartalan munkavégzést. Mindezt minden szükséges szakmát felölelve, összehangolva, irányítva és ellenőrizve, az első tervezés/kivitelezés lépéstől az utolsó átadás előtti pipere takarításig végezzük. Alvállalkozót csak kivételesen indokolt esetben vegyünk igénybe, inkább az egyes szakterületek/szakemberek személyes munkairányításához ragaszkodunk.

Gyakran tapasztaljuk, hogy a beruházók már csak a kivitelezési ajánlatok bekérésénél szembesülnek azzal, hogy az esetleges tervezői „nagyvonalú kreativitás” miatt az elvárt funkcionalitás a tervi kötöttségek miatt már csak meglehetősen költséges módon valósítható meg. Természetesen a tervezőktől nem is várható el, hogy naprakészen tisztában legyenek az aktuális anyag/munkadíjak alakulásával. Ezért a tevékenységünket kiterjesztettük a beruházáselőkészítésben történő részvételre és azon belül is kiemelten a tervezési konzultációra.

Ismerje meg tevékenységeinket